Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Správce osobních údajů 

La Dispensa Italiana s.r.o.

Smireni 1076, 25303 Chyne, CZ

IČ: 19765509

 

Jaké údaje a proč sbíráme

  • Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od Vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit Vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

 

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

 

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

La Dispensa Italiana s.r.o.

Smireni 1076, 25303 Chyne, CZ

IČ: 19765509

  • Společnost Google jako provozovatel aplikace  Google Analytics 

 

Soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Pomocí nich měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.  Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Cookies smíme obvykle zpracovávat pouze s vaším souhlasem. Souhlas není potřeba pro nezbytné cookies. Ty jsou potřeba pro to, aby byly naše webové stránky vůbec funkční. Pro využití těchto cookies nepotřebujeme váš souhlas ani je nemůžete odmítnout.

Jaké přesně používáme soubory cookie a další informace o ukládání cookies naleznete zde: https://www.dispensaitaliana.cz/zasady-cookies-eu

 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

 

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás. Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 15. 10. 2023.

Kontakty

Manesova 77, 120 00 Vinohrady, Prague 2

Ico:  17514606 DIC: CZ686067057

Zásady cookies

Otevírací doba

PO-PA: 9:30-19:00
SO: 9:30- 15:00
Manesova 77, 120 00 Vinohrady, Prague 2